General conditions

Recron conditions

Vodatent uses the RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven. These clear agreements have come together in consultation with the Consumers’ Association and the ANWB. If you read them carefully, you know exactly where you stand. 

  • 15% of the rental price if canceled more than 3 months before arrival
  • 50% of the rental price if canceled between 3 to 2 months before arrival
  • 75% of the rental price if canceled between 2 to 1 months before arrival
  • 90% of the rental price if canceled within 1 month before arrival
  • 100% of the rental price if canceled on the same day of arrival
  • No show = 100%

Wij vragen een aanbetaling van 30%, het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst voldaan te worden.

Op de meeste campings betaal je bij het inchecken een toeslag van € 3,- per persoon per nacht. Dit is een all-in tarief voor alle bijkomende kosten op locatie, zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en eventuele andere lokale heffingen. Naast de verplichte toeslag per persoon, vragen de meeste campings € 50,- borg bij het inchecken.

Optionele bijkomende kosten, zoals lakenpakketten, huisdieren en het huren van een kinderpakket (kinderbed en kinderstoel) dienen betaald te worden bij het inchecken op de camping. Op sommige campings is het bijboeken van lakenpakketten verplicht. Dit staat dan aangegeven tijdens het boekingsproces. Op Camping De Gronselenput is het bijboeken van lakenpakketten niet mogelijk.

Op de meeste campings zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie. Er zijn ook campings waar het niet is toegestaan om met een huisdier in een accommodatie te verblijven. Dat betekent trouwens niet altijd dat de camping huisdier vrij is. Indien het mogelijk is om met een huisdier in de accommodatie te verblijven, wordt er €5,- per huisdier per nacht in rekening gebracht. Je betaalt deze kosten ter plaatse.