Camping Cisano San Vito
Bardolino, Verona, Italy

Camping Cisano San Vito

Bardolino, Verona, Italy

Voor een onvergetelijke vakantie met het gezin, wordt je opgewacht op de camping tussen Bardolino en Lazise. De camping ligt direct gelegen aan het prachtige Gardameer, waar je met de kids een geweldige tijd kan beleven. Een verblijf op een camping aan het meer heeft veel voordelen: adembenemende landschappen, romantische wandelingen, direct contact met de natuur, kunststeden op korte afstand en eindeloos veel comfort.

Wat is er te doen op Camping Cisano San Vito ?

Camping Cisano San Vito is werkelijk de ideale plek voor een comfortabele en onbezorgde vakantie! Op Caming Cisana San Vito zal de verveling nooit toeslaan, er is meer dan genoeg te beleven. Het vakantiepark heeft twee prachtig lagunezwembaden met glijbanen, dit zullen de kids natuurlijk geweldig vinden. Op loopafstand bevind zich een privé strand aan het meer, waar je lekker kan genieten van het weer. Er is een gloednieuw sportgebied met volleybal-basketbal, vijf tegen vijf voetbalvelden en minigolf en ook nog is een openlucht fitnessarea. Zelfs de kleintjes zullen genieten door het animatieteam dat vele activiteiten organiseert. Op zo’n leuke dag is het natuurlijk ook fijn als je ergens een hapje kan eten en drinken, dit is mogelijk bij één van de drie restaurants of u haalt wat te eten en drinken bij de minimarket. Kortom, voor een leuke vakantie zit je bij Camping Cisana San Vito op de goede plek!  

Omgeving van Camping Cisano San Vito

In de omgeving van Camping Cisana San vito is natuurlijk ook genoeg te doen, zo gelegen aan het prachtige Gardameer. Bij het Gardameer zijn er genoeg mogelijkheden, je kan natuurlijk gewoon relaxen op het strand of een wandeling maken. Als je echt nog wat meer wilt zien van de omgeving, kan je bijvoorbeeld een boottour doen. Voor de mensen die graag in beweging blijven, is het ook mogelijk om in de buurt een bike tour te doen. In de buurt van de camping zijn ook prachtige steden te bezoeken zoals Verona en Venetië. Als je wat meer wilt leren over de Italiaanse keuken, kan je op kookles gaan in de buurt. Hoe dan ook, er is altijd wel wat leuks te doen in de omgeving van Camping Cisana San Vito.

Facilities

Swimming
Swim pool
Combined Shape
Large swimming beach
For children
playhouse
Playground
Other facilities
Sandwich service

Address and contact details

Practical Information

  • Check In Between:
    15:00-17:00
  • Check Out Between:
    09:00-10:00

Accommodations at Camping Cisano San Vito

Free cancellation

Within 24 hours of booking

Flexible rebooking guarantee

14 days before arrival

Unique accommodations

From Safari tent to Duolodge

Choose your stay

In 11 different countries